Elias Obdrup

Handelsbetingelser

Når du handler på eliasobdrup.dk eller generelt med Elias Obdrup, så er følgende handelsbetingelser gældende:

  1. Din første samtale med Elias Obdrup er altid gratis og uforpligtende.
  2. Ved køb af et onlineforløb er der en fortrydelsesret på 30 dage, eller indtil første service er afviklet. Så fortrydelsesretten forfalder, når du har udfyldt spørgeskemaet og oprettet dig i systemet.
  3. Afmelding af abonnement på “VaneCampen” er dit eget ansvar. Der gælder ingen refunderinger på “VaneCampen” – forløbet er uden binding, så hvis du ikke ønsker at betale længere, skal du blot melde dig fra 7 dage inden din næste betalingsdato (afmelding sendes til [email protected]), og melder du fra mindre end 7 dage før, så stopper dit abonnement den følgende måned, hvor du selvfølgelig har fuld adgang til.
  4. Ved valg af et 1-1 online forløb vil din månedlige betaling køre automatisk hver måned på den dag på måneden, som dit forløb er startet, indtil du stopper det.
  5. Månedlig betaling fortsat: Et forløb valgt med månedlig betaling kan til en hver tid stoppes, dvs. hvis du f.eks. efter 3 mdr. ønsker at stoppe dit forløb på 7 mdr., så kan du godt det – der vil blot være et opsigelsesgebyr på 995 kr. som skal indfries, og så ophører forløbet.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 04-05-2023.